Jaki gospodarz, taka gmina! W sobote, kiedy ludzie maja wolne i planują jakieś prace domowe, pranie sprzątanie, to jakieś cymbaly sobie wymyślają wyłącznie wody. Ta gmina się cofa do średniowiecza. W środku tygodnia się taki rzeczy robi,kiedy wszyscg są w pracy, a nie w sobotę. Kretynizm najwyższego stopnia! Jaką szkołę ukończył ten,który podjął tak idiotyczna decyzję?
Pani burmistrz ogłosiła, że wodę włączą około 21. To znaczy, że do niektórych dotrze ona grubo po północy, albo i nad samym ranem.
jak można być takim d...m żeby wyłączyć wodę w dzien ja mam duże gospodarstwo będzie pozew bo mi padło 10 sztuk z braku wody
,,Zastępczy punkt poboru wody znajduje się na terenie oczyszczalni ścieków przy ul. Psarskiego 3 w miejscowości Sulejów" - zasilany w wodę z Ujęcia Wody Barbara !!!
Wody miało nie być 5-tego (w czwartek). Jeszcze wczoraj tak pisało na stronie urzędu i na epiotrkow.pl - Po co zmieniacie termin w ostatniej chwili, nie tłumacząc nawet dlaczego!!
Dzisiaj rano złapałam dużo wody, żeby ją mieć jak przyjdę z pracy.
I po co ją łapałam?
Miało nie być w czwartek, dlaczego zmienili na sobotę !!!
W sobotę ludzie mają tyle roboty w domu - woda najbardziej w sobotę potrzebna.
Do południa i tak większość ludzi pracuje, więc lepiej w dni robocze wyłączać wodę.
Dziś środa to chyba do soboty to można sobie basen wody przygotować na te kilka godzin przerwy w dostawie. Ludziom w obecnych czasach to już się widać nie tylko w głowach, ale i w d...ch poprzewracało. Dajmy na to byłem kilka dni temu w sklepie, do kasy może z 5 osób, wokoło w sklepie widać sami emeryci, a jedna już wołała czy może ktoś do drugiej kasy przyjść. Zapomnieli jak kiedyś w kilometrowych kolejkach stali i mieli czas, a dziś na emeryturce i czasu nie mają. Remont kiedyś zrobić trzeba i jaki by dzień nie wybrać każdy będzie zły, albo każdemu inny dzień miesiąca nie będzie pasował. Ludzie zwolnijta trochę, opamiętajta się i dajta na luz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!